fbpx

На Івано-Франківському хлібокомбінаті запустили нову технологічну лінію. ФОТО

Суспільство 17:17, 27.04, 2017

На ТДВ "Івано-Франківський хлібокомбінат" ввели в експлуатацію системи охолодження і різки хлібобулочної продукції литовської системи Toolbox.

Запускали нову технологічну лінію перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка разом із Надзвичайним і Повноважним послом Литовської Республіки в Україні Марюсом Януконісом та Івано-Франківським міським головою Русланом Марцінківим, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 

Варто зазначити, що розмір іноземних інвестицій на реалізацію проектів становив 1 млн 200 тис. дол. США.

Під час урочистостей Марія Савка зазначила, що ТДВ "Івано-Франківський хлібокомбінат" щороку проводить модернізацію підприємства, освоює новітнє технологічне обладнання. Це своєю чергою сприяє його розвитку, залученню інвестицій.

"У сучасних реаліях надзвичайно важливо знаходити додаткові фінансові ресурси задля розвитку підприємства,  зазначила Марія Савка. – Адже саме від своєчасної модернізації, введення в дію сучасного устаткування залежить майбутнє будь-якого виробництва".

Зі слів посла, введення в дію литовського устаткування на прикарпатському підприємстві свідчить про плідну співпрацю між Україною та Литвою. Також, на його переконання, існує чималий потенціал для поглиблення співробітництва між обома державами, зокрема і в галузі економіки.

Гості оглянули технологічний процес на хлібокомбінаті, ознайомилися із роботою нової системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: