fbpx

На Калущині оголошено жалобу за 19-річним Павлом Ліщинським

14:26, 03.09, 2014

У зв’язку із загибеллю під час проведення АТО в Луганській області 19-річного калушанина Павла Ліщинського 4 вересня на Калущині оголошено Днем жалоби.

Відповідне спільне розпорядження підписали голова райдержадміністрації Микола Жовнір, голова районної ради Василь Дзундза і міський голова Калуша Ігор Насалик, повідомляє КУРС з посиланням на Калуську РДА.

У розпорядженні зазначається:

У зв’язку із загибеллю 30 серпня 2014 року при виконанні бойового завдання під час проведення антитерористичної операції в Луганській області 19-річного калушанина Павла Ліщинського:  

 – Оголосити у Калуші та Калуському районі 4 вересня 2014 року Днем жалоби за загиблим військовослужбовцем Павлом Ліщинським, який загинув, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

– На знак скорботи за загиблим на адміністративних будівлях органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, що знаходяться на території м. Калуша та Калуського району, у День жалоби приспустити Державний прапор України із траурною стрічкою.

– Рекомендувати органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності, скасувати у День жалоби проведення розважально-концертних заходів та спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: