fbpx

На калуській трасі п'яний водій врізався у мікроавтобус з пасажирами, троє потерпілих – в лікарні. ОНОВЛЕНО

Суспільство 17:03, 17.12, 2017

Аварія сталася на виїзді з села Боднарів біля автомобільної заправки. Нетверезий водій легковика виїхав на зустрічну смугу і врізався у рейсовий автобус "Долина – Івано-Франківськ".

Про ДТП в мережі розповіли очевидці.

"На виїзді з Боднарова біля автозаправки "Опал" сталась аварія за участі маршрутки, яка рухалась в Долину. Бус виглядав досить побитий, як і інші авто. Найбільше постраждала сторона водія", – написав Михайло Федай.

Як повідомили КУРСу в прес-службі обласної поліції, маршрутка зіткнулася з легковиком. В результаті ДТП троє людей травмовані, потерпілих доставили в лікарню. 

На місці працює слідчо-оперативна група. Обставини аварії встановлюють. 

На цей час з’ясували, що винуватцем аварії став водій легковика, мешканець Івано-Франківська, який кермував у нетверезому стані. На відтинку шляху, де ремонтують дорогу, він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з маршруткою. 

Зважаючи на поведінку, яка свідчила про ознаки сп’яніння, та запах від франківця, поліцейські повезли його в наркодиспансер освідчувати на алкоголь. 

Потерпілі водій та двоє пасажирів мікроавтобуса з Долини. У них легкі тілесні ушкодження. Водій та одна пасажирка в лікарні, іншу після огляду медиків відпустили додому.

Фото AutoLife IF.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: