fbpx

На Ленкавського, 15 у Франківську згорів під’їзд – балансоутримувач відмовляється допомагати з ремонтом. ВІДЕО

Суспільство 13:20, 09.04, 2016

Наодинці з проблемою залишилися мешканці одного з під'їздів на Ленкавського, 15. Цього тижня тут згоріло приміщення для сушіння білизни.

Пожежники вогонь загасили та взялися відчищати стіни та стелю від кіптяви, бо діти бояться виходити з квартир. Поліція обіцяла знайти винних. Мешканці звернулися до балансоутримувача будинку, аби допоміг з ремонтом. У КП "Муніципальна управляюча компанія" людям допомагати відмовилися і сказали, що до сходових кліток вони ніякого відношення не мають, і порадили робити ремонт своїми силами.

Мешканці обурені, адже свого часу працівники ЖЕО, яке тоді ліквідували як банкрута, у сусідньому під’їзді зробили ремонт. Перед виборами відремонтували четвертий під’їзд, їх же годували обіцянками. Перед виборами, розповідають мешканці, сам міський голова Руслан Марцінків приходив і обіцяв на умовах співфінансування відремонтувати дах та під’їзд. Заступник директора КП "МІУК" Олександр Качанко обіцяв особисто оглянути під’їзд на Ленкавсього, 15. Однак повідомив, що на співфінансування люди розраховувати не можуть. У грудні минулого року депутати міської ради прийняли рішення, що ремонт під’їздів відбувається за кошти жильців.

Детальніше у сюжеті "3 студії"

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: