fbpx

На місці падіння вертольота Мі-8 під Слов'янськом працює слідча група

Суспільство 16:42, 25.06, 2014

На місці падіння збитого 24 червня терористами вертольота Мі-8 Збройних Сил України слідчою групою Міністерства оборони України виявлено зброю військовослужбовців, озброєння і устаткування вертольота. Також знайдено бортовий самописець, записи з якого зараз вивчаються.

На місці падіння пошуково-рятувальна група виявила тіла загиблих військовослужбовців та членів екіпажу. Зараз вживаються заходи з транспортування і перевезення загиблих військовослужбовців для проведення поховання.

За свідченням очевидців встановлено, що озброєна група терористів чекала зліт вертольота. Бойовики пересувалася на 2 легкових авто і мікроавтобусі. Після того, як вертоліт Мі-8 був збитий, бандити втекли в напрямку населеного пункту Билбасівка поблизу Слов'янська, пише Іnforesist.

Як повідомлялося, цинічно порушивши мирний план Президента України Петра Порошенка з врегулювання ситуації на сході України, пострілом з переносного зенітного ракетного комплексу терористи збили вертоліт Мі-8 Збройних Сил України під час зльоту в районі гори Карачун під Слов'янськом. На борту знаходилося 9 осіб, з них 3 члени екіпажу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: