fbpx

На Миколу Гавриляка подали в суд за парковку в центрі міста

Суспільство 11:30, 02.11, 2016

На підприємця Миколу Гавриляка подали в суд за встановлення парковки в центрі міста, яке перешкоджає руху транспорту. Також прокуратура порушила кримінальне провадження щодо наявності в діях підприємця Миколи Гавриляка ознак злочину, який передбачено ст. 356 КК України - самоправство.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив юрист Ігор Фріс.

"Надалі рухаємося в справі приведення до законності облаштування паркувальної зони в центрі Івано-Франківська та доступу мешканців та власників до належного їм майна. З цією метою подано позов до суду щодо усунення перешкод підприємцем М. Гавриляком доступу до майна та земельної ділянки.

Прокуратурою порушено кримінальне провадження щодо наявності в діях М. Гавриляка ознак злочину, який передбачено ст. 356 КК України – самоправство.

Отримано відповідь Патрульної поліціі щодо наявності порушення постанови КМУ в діях підприємця при облаштуванні паркувальної зони.

Тепер визначаємо розмір шкоди, в її грошовому еквіваленті, який понесли власники внаслідок обмеження їх прав. Всім зацікавленим у відновленні свого порушеного права, яке відбулося за рахунок неправомірних дій щодо обмеження доступу до належного їм майна в центрі міста,  завжди радий надати форму позову до суду. Захищаємо свої права разом!"  написав Ігор Фріс.

Як повідомляв КУРС, конфілкт розпочався у вересні цього року. Представники ради адвокатів в Івано-Франківській області автомобілями заблокували в'їзд на парковку, вимагаючи скласти на підприємця постанову за перешкоджання руху. Конфлікт стався при в’їзді на парковку по вулиці Старозамкова поблизу Палацу Потоцьких.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: