fbpx

На Надвірнянщині чоловік задекларував понад 1 мільйон гривень

Економіка 09:45, 26.06, 2014

Загальна сума задекларованого доходу в Надвірнянському районі склала понад 24 мільйони 97 тисячі гривень. За результатами кампанії декларування один громадянин задекларував доходи понад 1 мільйон гривень, сума податку до сплати склала 166 тисяч гривень.

Про це повідомив на прес-конференції начальник ДПІ у Надвірнянському районі Василь Гнатюк. За його словами, жителями Надвірнянщини, які в 2013 році отримали неоподатковувані доходи та зобов’язані їх задекларувати, до податкової інспекції подано 374 декларації.

Начальник інспекції звернув увагу, що найактивніше звітували ті, хто протягом минулого року отримував спадщину – 176 громадян, одержував зарплату від двох та більше податкових агентів – 175 осіб та отримав дохід від продажу нерухомого майна – 18 платників.

"Розвиток бізнесу та добровільна сплата податків – основа соціально-економічного розвитку району. Пріоритети роботи повинні бути направлені на покращення умов для розвитку  бізнесу через вдосконалення системи адміністрування, якісне обслуговування платників податків, спрощення документообігу, мінімізацію витрат часу представниками бізнесу на спілкування з державою", – зазначив Василь Гнатюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: