fbpx

На облаштування у парку фан-зони до Євро-2016 з міського бюджету виділили 60 тисяч гривень.

Спорт 14:29, 17.06, 2016

У парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка в Івано-Франківську встановили екран та облаштували фан-зону для перегляду усіх матчів чемпіонату "Євро-2016".

Як повідомляв КУРС, 7 червня на оперативній нараді в МВК міський голова Руслана Марцінків доручив з 10 червня встановити на території міського парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка великий екран, на якому вболівальники зможуть дивитися матчі збірної України на "Євро-2016".

Згодом департамент молодіжної політики та спорту проінформував про старт проекту. 10 червня о 21:00 год. відбулося відкриття відпочинкової зони "Простір футболу" (міський парк ім. Тараса Шевченка, літня сцена). Відпочинкова зона працюватиме до 10 липня і транслюватиме всі матчі Чемпіонату Європи – 2016.

Читати також: У франківському парку влаштували футбольну фан-зону. ФОТОФАКТ

Згідно з розпорядженням міського голови Руслана Марцінківа, на організацію та проведення ряду спортивних заходів "Простір футболу" було виділено 60 тисяч гривень, з яких – 30 тисяч гривень на встановлення LED-екрану та 30 тисяч гривень – на встановлення біотуалетів.

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: