fbpx

На "Олімпійський день" вийшли понад 600 франківців. ФОТО

Спорт 07:51, 23.05, 2019

Сьогодні у місті Івано-Франківську відбувся "Олімпійський день". Цьогоріч учасниками масового спортивного заходу стали понад 600 учасників, серед яких дошкільнята, школярі різного віку, студенти, аматори, ветерани, а також люди з обмеженими фізичними можливостями.

Особливими гостями на спортивному святі стали футболісти ФК "Брага" з Португалії, які були присутні на Олімпійському дні у повному складі та брали участь у забігах, фото та автограф-сесіях. 

У вітальному слові голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін передав вітання від президента НОК України, Героя України, олімпійського чемпіона Сергія Бубки та побажав усім учасникам досягати успіхів в житті та у спорті зокрема.

Тричі учасниця Олімпійських ігор Тетяна Ляхович долучилася до вітальних слів від імені всієї олімпійської родини Прикарпаття. 

Після урочистого відкриття відбулася загальна розминка під керівництвом інструктора мережі спортивного клубу "Альянс" Ельміри Абасової. 

Далі була фотосесія та спільний забіг усіх учасників заходу. 

На завершення Олімпійського дня його учасники взяли участь у забігах з олімпійцями на різних дистанціях у відповідності до вікових груп.

На згадку про "Олімпійський день 2019" організатори вручили кожному учаснику футболки з відповідним логотипом та пам’ятні призи з олімпійською символікою. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: