fbpx

На перехресті Мазепи – Гурика облаштують кільце. ПРОЕКТ

Суспільство 11:40, 27.07, 2018

Вчора виконавчий комітет Івано-Франківської міськради підтримав рішення про зміну організації дорожнього руху на перехресті вулиць Мазепи – Гурика.

Там передбачено облаштування кільцевої розв'язки. Очікувана вартість робіт 4,5 мільйонів гривень.

"Кільце з переходами замість світлофора плануємо облаштувати на перехресті вулиць Мазепи та Гурика. Також буде встановлено нові знаки та нанесено розмітку, підсвітимо пішохідні переходи.

Облаштування кільця буде узгоджено з ремонтом вулиці Мазепи. Окрім того, врахують і те, що на вулиці планують побудувати тролейбусну лінію. Тож все зроблять так, щоб тролейбус міг тут безперешкодно рухатися", – написав міський голова Руслан Марцінків у Фейсбук.

Директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак раніше говорив, що на ділянці Мазепи  Гурика немає великого трафіку, але пішоходам доводиться стояти на світлофорах по 90 -120 секунд.

"Ми хочемо гарне кільце з острівцями безпеки, щоб було безпечніше і комфортніше переходити дорогу".

Окрім будівництва нового кільця по вулиці Мазепи, її планують капітально відремонтувати. Очікувана вартість робіт 59 мільйонів гривень. Що і коли робитимуть на вулиці Мазепи, читайте у публікації "Маленька Європа" і кільце на перехресті з вул. Гурика: у Франківську капітально відремонтують вулицю Мазепи

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: