fbpx

На Прикарпатті заарештували підозрюваного у вбивстві дружини сільського голови

Суспільство 17:29, 04.01, 2018

У березні минулого року група осіб напала на будинок у селі Стратин Рогатинського району: тоді від побоїв нападників померла жінка. Одного з підозрюваних знайшли.

Як писав КУРС, 14 березня четверо озброєних осіб у масках проникли до будинку сільського голови села Стратин Рогатинського районуГрабіжники побили господарів і заволоділи коштами у сумі 10 тис. грн та газовим пістолетом. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень 58-річна жінка померла на місці події. Господаря, 59-річного сільського голову, розбійники залишили зв’язаним у будинку.

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області встановили одного зі зловмисників, причетних до інциденту.

Його затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 ("Розбій"), п. 6, п. 12 ч. 2 ст. 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України, інфлрмує прес-служба обласної прокуратури.

Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Сергій Боровик, сьогодні слідчий суддя Івано-Франківського міського суду задовольнив клопотання прокуратури області про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: