fbpx

На Прикарпатті 24-річний молодик зарізав свою матір

Суспільство 10:49, 06.12, 2017

Уночі п'ятого грудня на спецлінію 102 зателефонував житель селища Ланчин Надвірнянського району, який повідомив про те, що виявив тіло родички за місцем її проживання.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Надвірнянського відділу поліції. В ході проведення першочергових слідчих дій встановлено, що 5 грудня близько опівночі 24-річний чоловік, будучи добряче напідпитку, за місцем свого проживання на ґрунті довготривалих неприязних стосунків учинив конфлікт зі своєю 50-річною матір'ю. Під час сварки він душив і бив її, а потім двічі вдарив кухонним ножем у ліву задню бокову частину грудної клітки. Від заподіяних тілесних ушкоджень жінка померла, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області.
 
Підозрюваного неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки та тілесні ушкодження, і тільки два місяці тому він вийшов з місця позбавлення волі.

Молодого чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за вчинення злочину та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. У кримінальному провадженні призначено судово-медичну, медико-криміналістичну, імунологічні та криміналістичні експертизи. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: