fbpx

На Прикарпатті "Батьківщина" і "Народний фронт" зареєстрували кандидатів

Політика 11:24, 25.09, 2014

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатів в народні депутати від партій "Батьківщина" та "Народний фронт" у одномандатних виборчих округах на Івано-Франківщині.

У мажоритарному окрузі № 83 із центром в Івано-Франківську партія ВО "Батьківщина" висунула заступника директора ДП "Укрзалізничпостач", голову міського осередку партії Руслана Терешка. "Народний фронт" зареєстрував у цьому окрузі заступника Міністра доходів і зборів України, безпартійного Михайла Ноняка.

В ОВО і №84 з центром у місті Тисмениця, який включає місто Бурштин, Тисменицький, Тлумацький та частину Галицького району, ЦВК від "Батьківщини" зареєструвала голову Тисменицької РДА Миколу Зелінського, від "Народного фронту" – спортсмена Романа Вірастюка.

У Калуському окрузі №85, до якого входять Калуський, Рогатинський та частина Галицького району, від "Батьківщини" зареєструвалася народний депутат Ольга Сікора. Партію "Народний фронт" у цьому окрузі представлятиме киянин Андрій Тірон – начальник служби реабілітації та санаторно-курортного лікування лікувально-профілактичного відділу Військово-медичного управління Головного управління Національної гвардії України.

Голова Богородчанської РДА Ярослава Гоголь зареєструвалася кандидатом у народні депутати від ВО "Батьківщина" в ОВО №86 з центром у Долині. А народний депутат Анатолій Дирів, який на виборах 2012 року виграв вибори до ВРУ у цьому окрузі від ОО "Батьківщина", на цих виборах піде у парламент від "Народного фронту".

У надвірнянському окрузі №87 ЦВК від "Батьківщини" не зареєструвала нікого. Від "Народного фронту" у цьому окрузі балотуватимеься до парламенту підприємець Ярослав Паранюк.

У мажоритарному окрузі №88 з центром у Коломиї у ЦВК від "Батьківщини" зареєструвався депутат обласної ради, директор ТОВ "Прут-Генетик" Петро Книшук. "Народний фронт" у Коломийському окрузі зареєстрував безробітного Юрія Тимошенка.

В ОВО № 89, який включає Снятинський, Верховинський та Косівський райони, від "Батьківщини" балотуватиметься нардеп Василь Гладій, він "Нардного фронту" – підприємець, співвласник кінотеатру "Люм'єр" та ресторану "Франко" Лідія Шкрібляк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: