fbpx

На Прикарпатті без світла залишаються 27 населених пунктів

Суспільство 13:38, 26.07, 2017

Через різке погіршення погодних умов 25 липня частина області залишилася без світла. Наразі повністю знеструмлені 11 населених пунктів.

Вчорашня стихія зі зливами, грозами та штормовим посиленням вітру не пройшла для прикарпатців безслідно. В результаті сильної негоди найбільше постраждали жителі Верховинського, Богородчанського та Косівського районів, де станом на 9.00 повністю без світла перебувало 11 сіл, серед яких Глибоке, Лисівка, Хмелівка, Перехресне, Замагора, Шибене, Гуцулівка, Корости, Кривоброди і Трач. Серед частково знеструмлених населених пунктів залишаються 16 сіл, інформує прес-служба АТ "Прикарпаттяобленерго".

На місцях аварій над відновленням електропостачання працюють оперативно-виїзні бригади, які роблять усе можливе, щоб до завершення поточної доби ліквідувати усі аварійні вимкнення.

АТ "Прикарпаттяобленерго" звертається до споживачів з проханням бути максимально уважними та обережними під час перебування поруч з електролініями та енергообладнанням та у випадку аварій та виявлення обірваного проводу негайно телефонувати на кол-центр компанії за номерами 0 800 50 40 20 або (0342) 59 40 20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: