fbpx

На Прикарпатті безкоштовно роздаватимуть сироп від кашлю

Суспільство 13:43, 06.10, 2014

В рамках акції "З турботою про здорову націю" представники благодійного фонду "Співчуття" поширять серед медичних закладів Івано-Франківської області 30 тисяч упаковок сиропу від кашлю "Бронхомед юніор" з метою безкоштовно поширення серед тих, хто його потребує.

Прикарпаття стало другою областю в Україні після Донецької, де проходить акція. Вона охопить Косівський, Верховинський, Снятинський райони та Івано-Франківськ.

"Починається період гострих респіраторних захворювань, тому гуманітарна допомога буде доречною", – зазначила представниця БФ "Співчуття" Катерина Кібарова.

Загальна вартість препаратів складає близько одного мільйона гривень. В аптеці "Бронхомед 1юніор" коштує понад 50 гривень. Ініціатори благодійної акції наголошують, що препарат має поширюватись безкоштовно. Проте із закладами, де його можна буде отримати, ще не визначились. Ближчим часом планують об’їхати заклади у визначених районах та в Івано-Франківську і визначитись з кількісною потребою кожної медустанови. А поки що препарат зберігатиметься в міській лікарні Івано-Франківська.

"Бронхомед юніор" – індійський препарат. Представники благодійного фонду запевняють, що він цілком безпечний для українців – пройшов відповідне тестування і отримав ліцензію.

Зазначимо, у прес-конференції щодо поширення медикаментів на Прикарпатті взяли участь кандидати в депутати від партії "Народний фронт" Михайло Ноняк та Лідія Шкрібляк. За дивним збігом обставин акція охопить райони, що входять у 89-ий виборчий округ, по якому балотується Лідія Шкрібляк, та Івано-Франківськ – 83-ій округ, де на вибори йтиме Михайло Ноняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: