fbpx

На Прикарпатті через негоду знеструмлені п'ять населених пунктів

Суспільство 10:15, 14.06, 2018

У ніч з 13 на 14 червня Прикарпаттям прокотились грози. Через негоду повністю знеструмленими залишаються п’ять населених пунктів області.

Стихія з грозами та штормовим посиленням вітру не пройшла для прикарпатців безслідно. В результаті сильної негоди найбільше постраждали жителі Долинського, Косівського, Тисменицького та Надвірнянського районів, де станом на 9.00 повністю без світла перебувало 5 сіл, серед яких Гуцулівка, Корости, Кривоброди, Трач та Марківці. Серед частково знеструмлених населених пунктів залишаються 10 сіл, повідомили у ПАТ "Прикарпаттяобленерго".

На місцях аварій над відновленням електропостачання працюють оперативно-виїзні бригади, які роблять усе можливе, щоб до завершення поточної доби ліквідувати усі аварійні вимкнення.
Синоптики попереджають про те, що грози на Івано-Франківщині протримаються до кінця наступної доби.

"Прикарпаттяобленерго" звертається до мешканців з проханням бути максимально уважними та обережними під час перебування поруч з електролініями та енергообладнанням та у випадку аварій та виявлення обірваного проводу негайно телефонувати на кол-центр компанії за номерами 0 800 50 40 20 або (0342) 59 40 20. Дізнатись про вимкнення можна також на сайті компанії, вибравши свій РЕМ та населений пункт на карті вимкнень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: