fbpx

На Прикарпатті чоловік помер від отруєння чадним газом, госпіталізовано також трьох дітей з Франківська

Суспільство 07:02, 12.03, 2018

Смертельний випадок отруєння чадним газом стався у Косівському районі: у господарстві був несправний опалювальний пристрій.

Учора, 11 березня, о 15.00 год. в обласну дитячу клінічну лікарню з приватного житлового будинку по вул. Пасічна в м. Івано-Франківську доставлено трьох дітей (2004 р. н.,  2014 р. н. 2018 р. н. (14 днів)) з попереднім діагнозом отруєння чадним газом. Після обстеження потерпілих медичними працівниками до ОДКЛ Івано-Франківська госпіталізовано дитину 2018 р. н. з діагнозом отруєння чадним газом легкого ступеня, двоє інших дітей в задовільному стані, медичної допомоги не потребують.

Також учора у місті Косів від чергового Косівського відділу поліції поступило повідомлення про те, що в селі Яворів Косівського району в приватному господарстві виявлено тіло місцевого жителя 1971 р. н. Попередня причина смерті – отруєння чадним газом внаслідок несправності опалювального пристрою, повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА. 

Що слід зробити, аби не допустити отруєння вкрай небезпечним чадним газом при експлуатації газових котлів, читайте у матеріалі КУРСу: Шість порад франківських газовиків: як вберегтися від отруєння чадним газом.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: