fbpx

На Прикарпатті під час відзначення Великодніх свят чоловік тричі вдарив ножем свого старшого брата

Суспільство 13:01, 11.04, 2018

Вчора, 10 квітня, житель одного із сіл Надвірнянського району повідомив поліцію про те, що між двома рідними братами у їхньому будинку виник конфлікт та бійка. Один із чоловіків вдарив ножем другого.

Правоохоронці встановили, що 10 квітня об 11:30 год. під час святкування Великодня із розпиванням алкогольних напоїв між 35 та 46-річного віку рідними братами виникла словесна суперечка, яка в подальшому переросла у бійку. Молодший брат взяв кухонного ножа та наніс ним три удари старшому братові в грудну клітку та кисть руки, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Після того брати одразу ж викликали медичних працівників та правоохоронців.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом Надвірнянським відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: