fbpx

На Прикарпатті двоє молодиків вбили чоловіка та підпалили його будинок. ФОТО

Суспільство 17:24, 24.03, 2016

Днями у відділ поліції зателефонував мешканець одного з сіл Тлумацького району, який повідомив про пожежу у сусідньому господарстві. На місце події разом з пожежними прибули й правоохоронці, які виявили 40-річного господаря з опіками і без свідомості.

Як повідомляв КУРС, 17 березня до жителя села Олеша навідались двоє молодиків із сусідніх сіл. Після розпивання алкоголю між господарем та гостями виникла сварка, яка переросла у бійку, побивши господаря, молодики облили його горілкою та підпалили.

Чоловіка у тяжкому стані доставили в обласну клінічну лікарню. Медики, крім термічних опіків обличчя, рук та спини, діагностували в потерпілого й інші тяжкі тілесні ушкодження, походження яких зацікавило працівників поліції. Прийшовши за якийсь час до тями, тлумаччанин й справді розповів, що його побили, а потім підпалили, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Поліцейські встановили, що напередодні у потерпілого гостювали два знайомі хлопці. Під час застілля між 40-річним чоловіком та ними виникла суперечка, яка переросла в бійку. Гості били господаря до тих пір, поки він не втратив свідомість. Після цього зловмисники, намагаючись приховати сліди злочину, підпалили господарство та втекли.

Поліцейські встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Одного з них  26-річного раніше судимого жителя Тлумаччини було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу  тримання під вартою. Другий фігурант кримінального провадження перебуває під домашнім арештом.

Утім, зважаючи на те, що попри зусилля медиків потерпілий за кілька днів усе ж помер, діям зловмисників надається остаточна правова кваліфікація.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: