fbpx

На Прикарпатті координатором партії Вакарчука "Голос" став колишній "свободівець"

Політика 08:07, 04.06, 2019

Учора, 3 червня, Святослав Вакарчук зустрівся з обласними координаторами партії "Голос". Вони уповноважені представляти партію у 22 областях України. Координатором "Голосу" в Івано-Франкііській області став депутат обласної ради Сергій Адамович.

"Ми взялися за велику задачу – зміна політики в Україні. І я впевнений – ми це з вами зробимо. Що таке успішна країна сьогодні? Це три складові: верховенство права, якісний державний апарат і демократія. В світі майже не існує країни, яка би починала з демократії. Тому що демократія – це свобода. Поки держава працює як неправильний механізм, про свободу говорити зарано. Тому наша з вами задача – полагодити державний механізм", – сказав новим членам команди "Голос" Святослав Вакарчук, повідомляє сайт партії.

Всі нові члени команди пройшли перевірку на відповідність 10 критеріям партії "Голос". Їхнє завдання – робота з волонтерами, передвиборча агітація та допомога "Туру Змін". Ще координатори будуть зв’язковими між центральним штабом партії та місцевими осередками. 

"Ви – наші голоси по всій країні. Нарешті ми зазвучимо багатоголосним злагодженим хором", – сказала Соломія Бобровська, член команди "Голосу", відповідальна за розвиток регіональних осередків.

Нагадаємо, доктор історичних наук, професор Прикарпатського національного університету Сергій Адамович був обраний до обласної ради від партії "Свобода".

1

28 лютого цього року після конфлікту з керівництвом міського осередку "Свободи" заявив про вихід з партії, однак залишився у складі партійної фракції. Сергій Адамович відомий також діяльністю в громадській організації "Поступовий гурт франківців" та численними публікаціями в місцевій періодиці. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: