fbpx

На Прикарпатті латають дороги: де вже працюють і за що візьмуться

Суспільство 18:46, 25.05, 2018

Голова обласної Служби автомобільних доріг Василь Буджак поінформував про роботи з ремонту доріг на Прикарпатті.

Так, з 23 травня Городенківська ДЕД ДП "Івано-Франківський облавтодор" проводить роботи з експлуатаційного утримання дороги Р-24 "Татарів – Кам'янець-Подільський" на 158 км в селі Чернятині Городенківського району. Тут ліквідовують ямковість струменевим методом та обкошують узбіччя, повідомив Василь Буджак на своїй сторінці у Фейсбук.

Тривають ямкові ремонтні роботи і на Коломийському напрямку. На частині дороги від об'їзної до в'їзду в Коломию ліквідовують ямковість. На мості в Королівці також уже приступили до ремонту.

Користувачі у Фб в коментах поцікавилися, коли дорожники візьмуться за ремонт дороги "Калуш – Жидачів" в межах Калуського району. Оскільки там вже фактично неможливо проїхати  мова йде про ділянку біля села Копанки і далі.

"У 2015 невелику ділянку на цій дорозі ремонтували дрібним ремонтом. Це дорога територіальна, потребує ремонту так, як більшість доріг, Т-09. В минулому році розпочали ремонтувати і територіальні "Косів  Кути", "Надвірна – Івано-Франківськ", "Делятин – Раківчик". В цьому році закінчать та продовжать ремонт Т-09 "Бурштин – Калуш". Потім ремонтуватимуть "Калуш – Миколаїв", "Куровичі – Рогатин", "Галич – Сатанів",  пояснив Буджак.

Поскаржилися прикарпатці голові САД на ремонт дороги Р-24 в селищі Ворохта.

"Дорога, на якій ви в минулому році проводили капремонт, на даний час вкрита тріщинами, а подекуди появились ями – там, де три роки тому проводився капремонт, вже яма на ямі",  нарікають місцеві мешканці. 

Василь Буджак зазначив, що на цій дорозі капремонт не проводився, був зроблений тільки поточний середній ремнт, який не завершили. "Недоліки ліквідує і завершить ремонт в цьому році підрядне підприємство ПБС",  додав він. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: