fbpx

На Прикарпатті міліціонери спорудили капличку в честь загиблого в АТО колеги

Суспільство 18:01, 22.12, 2014

В селі Торговиця Коломийського району на подвір’ї батьків загиблого у червні цього року працівника прикарпатської міліції Петра Остап’юка сьогодні освятили капличку, споруджену на знак пам’яті про нього.

Петро Остап’юк загинув 29 травня цього року у збитому терористами неподалік гори Карачун вертольоті. Тоді разом з ним не повернулися на ротацію ще п’ятеро бійців спеціальної роти міліції з Івано-Франківська, передає КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Присязі Петра Остап’юка удостоєно ордена "За мужність" I ступеня (посмертно).

Після загибелі Петра працівники прикарпатської міліції взяли під опіку його батьків. І коли вони висловили побажання мати на своєму обійсті капличку, міліціонери відразу ж взялися до справи. Коломийські правоохоронці організували її спорудження, а сьогодні майже увесь особовий склад райвідділу внутрішніх справ прибув на освячення. Працівники міліції разом з односельцями Петра взяли участь у поминальній панахиді за загиблим.

Начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин подякував батькам Петра Остап’юка за виховання справжнього патріота, який є прикладом відданості Вітчизні.

Він запевнив, що працівники прикарпатської міліції завжди пам’ятатимуть про жертовність їх сина та його бойових побратимів, які ціною власного життя заплатили за цілісність та незалежність України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: