fbpx

На Прикарпатті оселилася багатодітна сім'я із Підмосков'я

Суспільство 14:58, 24.12, 2014

З російського Підмосков'я в Івано-Франківську область на постійне місце проживання переїхала велика родина, в якій дев'ятеро дітей. Емігранти розповіли, що в "лігві бандерівців" знайшли правду і свободу, яких їм так не вистачало в Росії.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу ICTV, повідомляє Обозрэватель.

Чоловік розповів, що росіяни настільки вірять пропаганді державного ТБ, що поруч з ними вже стало небезпечно перебувати поруч.

"Все населення Ерефії (РФ – ред.), Ну практично все … ну, може 99% стало брехливим наскрізь", – розповідає емігрант.

"Ми багато втратили там … багато там залишили .. але виховувати далі дітей у цій брехні, щоб не викручуватися, щоб бути прямими і простими, ми вирішили виїхати в Україну", – пояснив причину переїзду своєї сім'ї росіянин.

Його дружина додала, що їхні родичі не можуть зрозуміти, як вони зважилися виїхати жити до українців, у саме "лігво бандерівців".

Багатодітна сім'я з Підмосков'я переїхала в Івано-Франківську область. Зараз сімейство облаштовується на новому місці, і подало документи на отримання українського громадянства.

У сім'ї російських емігрантів дев'ять дітей. Подружжя розповіли, що за інакомислення в Росії вони піддавалися переслідуванню з боку влади.

Чоловік також розповів, що не міг спокійно прийняти те, що на його податки, які він справно платив, РФ розв'язала війну проти українців і напала на їхню країну.

"Не хочу, щоб за мою копійку відлили кулю і вбили мого брата тут", – сказала мати сімейства.

Як зазначив емігрант, від газового опалення його родина відмовилася категорично і віддала перевагу встановити котел на альтернативному опаленні.

Також чоловік додав, що в разі необхідності він готовий взяти в руки зброю, щоб захищати Україну від загарбників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: