fbpx

На Прикарпатті пенсіонер вбив товариша по чарці та сховав його тіло в лісі

Суспільство 13:04, 25.01, 2016

Трагічна подія трапилася у селі Вижній Березів Косівського району. Під час розпивання спиртних напоїв між господарем помешкання та його гостем виник конфлікт на побутовому ґрунті.

61-річний чоловік кілька разів ударив на два роки старшого за себе односельця ножем в область шиї та обухом сокири по голові, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Тіло загиблого виявили односельчани 23 січня неподалік його помешкання у лісопосадці та повідомили у поліцію. На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Під час огляду місця події та тіла загиблого правоохоронці виявили ознаки насильницької смерті та, відповідно, розпочали пошуки підозрюваного. Невдовзі особу підозрюваного у вбивстві було встановлено. Ним виявився житель цього ж села, раніше судимий. З’ясувалося, що напередодні чоловіки вживали алкоголь, між ними виникла суперечка, в результаті якої зловмисник наніс господарю помешкання тілесні ушкодження у вигляді двох проникаючих колото-різаних ножових ран, від яких останній впав на підлогу, але подавав ознаки життя. В подальшому, з метою доведення свого злочинного наміру до кінця, зловмисник обухом 
сокири наніс ще два удари потерпілому в область голови, від яких останній помер на місці.

Надалі, з метою укриття слідів злочину, зловмисник відтягнув потерпілого до лісопосадки, неподалік помешкання загиблого, де і залишив.

За вчинення кримінального правопорушення місцевому жителю оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – арешт.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. За вчинене підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: