fbpx

На Прикарпатті перекинувся бензовоз, одна людина травмована

Суспільство 09:53, 08.01, 2016

Вчора у селі Фрага Рогатинського району вантажний автомобіль "МАН" з причепом-цистерною, в якій перевозив дизпаливо, з’їхав з дороги, перекинувся на бік, пошкодив огорожу, зруйнував гараж та пошкодив господарську будівлю в приватному господарстві.

Внаслідок ДТП 46-річний водій автомобіля отримав травми та з діагнозом забій і садна грудної клітки, забій плеча, правого колінного суглоба доставлений в Рогатинську ЦРЛ, пише КУРС з посиланням на Управління з питань НС Івано-Франківської ОДА.

Причеп вантажного автомобіля перегородив частково дорогу, що обмежило рух вантажних автомобілів. Було забезпечено тільки рух легкових автомобілів в односторонньому порядку.

При перекиданні автомобіля витоку дизельного пального з цистерни не спостерігалось, окрім незначного просочування з горловини ємкості. Вантажний автомобіль з дизельним пальним належить ТзОВ "СТАНДАРТ ОЙЛ ГРУП".

Станом на 5:00 08.01.2016 р. заторів на автодорозі Мукачево – Львів в с. Фрага немає, вантажні автомобілі спрямовуються працівниками поліції по об’їзних дорогах.

На місці події організовується робота із залучення крана для підняття автоцистерни та здійснюються заходи щодо організації технічної можливості перекачки дизельного пального з цистерни автомобіля, який перекинувся на бік, в інший автомобіль з цистерною, який прибув.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: