fbpx

На Прикарпатті поліцейські затримали жінку, яка торгувала маковою соломкою

Суспільство 08:18, 22.11, 2016

У рамках оперативно-профілактичного відпрацювання правоохоронці отримали інформацію стосовно жінки, яка займається збутом макової соломки.

З метою перевірки вказаної інформації працівники поліції провели обшук у помешканні селянки, у результаті якого виявили та вилучили близько 9000 тис. висушених макових рослин вагою понад 35 кілограмів, які жінка зберігала на горищі будинку з метою збуту. Вилучену речовину направили до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення дослідження, пише КУРС з посиланням на СК НУ НП в Івано-Франківській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: