fbpx

На Прикарпатті посилено охоронятимуть пам'ятники та меморіальні дошки

Суспільство 17:29, 21.08, 2014

Сьогодні під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Семка відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Розпочинаючи засідання, Семко наголосив на актуальності питань, які повинна розглянути комісія. За його словами, у сьогоднішніх умовах виникнення нестандартних ситуацій терористичного характеру є набагато вищою, ніж в інші часи нашої держави. Тому з метою підвищення готовності місцевих органів влади та об’єктів підвищеної небезпеки в умовах можливого виникнення надзвичайних ситуацій вжито додаткових заходів, спрямованих на організацію належної їх охорони.
 

На комісії повідомлено, що об’єкти посилено охоронятимуть спільно служби різних відомств.

"Також  охоронятимуть пам’ятники, меморіальні дошки, пам’ятки історії з метою недопущення їх плюндрування, – наголосив Володимир Богданович. – Тому керівники на місцях мають змобілізувати всіх, у тому числі і громадські організації, які забажають, до спільного патрулювання, аби забезпечити життя і здоров’я людей. Спільно маємо працювати на упередження можливих загроз і виробити алгоритм наших дій".

 

   

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: