fbpx

На Прикарпатті проходять видовищні гірські перегони

Суспільство 12:58, 15.05, 2016

Траса ралі "Трембіта гірська" на травневому етапі чемпіонату України з гірських гонок у другий день змагань перемістилася з Кривопільського перевалу на Яблуницький.

Етап чемпіонату України з гірських перегонів цього разу є оновленим, повідомляє сайт Раллі. І це оновлення стосується траси, на якій проходить ралі.

Кривопільський перевал був у числі перших, які піддалися ремонту дорожнього покриття. Відтак "асфальтно-гравійне" покриття змінилося на цілковито асфальтне, що вплинуло і на вибір гуми, і на стиль пілотування авто, і на швидкість гонщиків. Змагання відтак стали більш швидкісними і видовищними.

Все решта в програмі "Трембіти гірської" проходить за традиційною програмою. Вчора, в суботу, 14 травня, учасники змагалися на Кривопільському перевалі у Верховинському районі на Івано-Франківщині.

А сьогодні, 15 травня, перегони перемістилися на Яблуницький перевал. Подвійний етап гонок передбачає, що одночасно з професіоналами на трасу вийдуть учасники регіональних змагань. Аматори візьмуть участь у перегонах "Трембіта Буковель", які вважаються першістю Івано-Франківщини. 

Авторалі проводять Прикарпатський автоклуб та Федерація автоспорту України. 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: