fbpx

На Прикарпатті районне управління соцзахисту віддало шахраям 50 тисяч гривень

Суспільство 17:05, 19.06, 2014

Прокурорська перевірка виявила факти незаконного заволодіння бюджетними коштами шахрайським способом в управлінні праці та соціального захисту населення Тлумацької районної державної адміністрації.

Встановлено, що для незаконного отримання державної соціальної допомоги, призначеної для малозабезпечених сімей, троє місцевих мешканців подали до управління праці декларації, в яких вказали неправдиві відомості про майновий стан сім'ї.

Приховавши той факт, що члени їхніх родин перебувають на роботі за кордоном, вказані особи безпідставно отримали соціальну допомогу на загальну суму понад 50 тисяч гривень.

При цьому, перевіряючи достовірність відомостей, наданих «малозабезпеченими», працівники Управління праці та соціального захисту населення Тлумацької РДА своєчасно не виявили порушення, а в одному випадку приховали його. 

За результатами перевірки прокуратурою району в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 3 кримінальні провадження про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190 (шахрайство), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: