fbpx

На Прикарпатті розшукують майже півтори сотні боржників-аліментників

Суспільство 07:19, 11.10, 2018

Забув про батьківський обов’язок – потрапив у розшук. На Прикарпатті "полюють" майже на півтори сотні недобросовісних платників аліментів.

Про це повідомили в Головному територіальному управлінні юстиції. Від початку року тут завершили понад 39 тисяч виконавчих проваджень. За рішенням суду, 9,5 тисяч мешканців Івано-Франківщини повинні надавати фінансову підтримку на користь власних дітей, йдеться у сюжеті ТРК "Вежа".

Завдяки пакету законів "Чужих дітей не буває" працівники виконавчої служби отримали додаткові можливості для ефективної роботи з боржниками. Ті, у свою чергу, на що лише не йдуть, аби ухилитися від виконання обов’язку. Від переховування – аж до зміни прізвища. Попри це, відзначають в управлінні юстиції, цього року спостерігають приріст сплати аліментів.

В територіальному управлінні юстиції також наголошують, квитанції про перерахування коштів на утримання дітей необхідно подавати в державну виконавчу службу. Якщо цього не робити – навіть добросовісний аліментник може потрапити у реєстр боржників.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: