fbpx

На Прикарпатті розшукують стрільця, який поранив трьох людей у Крихівцях

Суспільство 11:34, 22.08, 2018

У прокуратурі Івано-Франківської області розповіли подробиці стрілянини у Крихівцях у ніч на 18 серпня.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 18 серпня, в приміському селі Крихівці, що під Франківськом, поранили правоохоронців. 

Як інформує прес-служба обласної прокуратури, 18 серпня приблизно о 00.15 год. у селі Крихівці Івано-Франківської міської ради 24-річний житель Івано-Франківська із салону автомобіля з хуліганських спонукань здійснив постріл із невстановленої вогнепальної зброї, в результаті чого троє осіб отримали вогнепальні поранення різного ступеня тяжкості. Після того стрілець зник із місця події.

У ході проведення слідчих дій та оперативно-розшукових заходів встановлено особу, причетну до вчинення вказаного кримінального правопорушення, та складено повідомлення про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п.п. 1,7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України ("Замах на вбивство двох або більше осіб з хуліганських мотивів").

Крім того, за клопотанням прокуратури області, суд надав дозвіл на затримання підозрюваного з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження підозрюваного та з’ясування всіх обставин учиненого кримінального правопорушення.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: