fbpx

На Прикарпатті шахраї представляються поліцейськими, щоб виманювати кошти в людей

Суспільство 20:32, 23.01, 2017

Довіривши шахраям, франківчанка втратила 50 тисяч гривень.

21 січня на мобільний потерпілої подзвонив невідомий та, представившись працівником поліції, розповів про кримінальний проступок сина, повідомляють у прес-службі поліції.

Жінка поквапилася за його "порятунок" передати кошти невідомій особі, котра підійшла до дверей її квартири. Не дочекавшись дзвінка від сина, котрий мав би їй все повідомити, як собі думала майже 80-річна жінка, вона усе ж подзвонила у поліцію і зрозуміла, що її обдурили.

У руки шахраїв потрапила і 41-річна жителька Долинського району. Шахраї розповіли жінці, що чоловіка її сестри затримали працівники поліції в місті Києві за зберігання наркотичних речовин, а щоб "залагодити" справу, псевдополіцейський запропонував перерахувати на банківський рахунок 13 тисяч гривень. Розгублена жінка, не гаючи часу, з переляку навіть не перевірила інформацію, нікому не передзвонила, а побігла до банкомата та перерахувала зловмисникам всю суму.

Відомості про вищевказані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: