fbpx

На Прикарпатті сім’я загиблого військовослужбовця отримала житло

Суспільство 17:08, 03.03, 2015

Голова Тлумацької райдержадміністрації Володимир Габурак, голова районної ради Михайло Вишневський, перший заступник голови РДА Ігор Бринський вручили свідоцтво про право власності та ключі від однокімнатної квартири матері Михайла Погорєлова, військовослужбовця з Тлумацького району, який загинув під час виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Сім'ї загиблого учасника АТО придбали помешкання вартістю 250 тисяч гривень за кошти державного (180 тисяч гривень) та районного (70 тисяч гривень) бюджетів. Родина загиблого отримала однокімнатну квартиру в м. Тлумач загальною площею 45,3 кв/м.

Володимир Габурак висловив слова підтримки матері Михайла та зауважив, що у вирішенні будь-яких проблем вона може звертатися за допомогою до керівництва райдержадміністрації, адже турбота про цю родину – одне з першочергових завдань районної влади.

Михайло Погорєлов загинув 29 серпня 2014 року внаслідок обстрілу під час виходу з оточення бойовиків-терористів поблизу міста Іловайськ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: