fbpx

На Прикарпатті держслужбовців підозрюють в розтраті 440 млн бюджетних коштів

Економіка 08:58, 17.06, 2014

Прокуратурою Івано-Франківської області спільно з управлінням СБУ проведено перевірку щодо використання бюджетних коштів, виділених на здійснення заходів, пов’язаних із знешкодженням небезпечних відходів – гексахлорбензолу під час консервації Домбровського кар’єру.

Як повідомили КУРСу у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області, встановлено, що Головним управлінням регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської ОДА у 2011 – 2103 роках було укладено договори з суб’єктами підприємницької діяльності на виконання вищевказаних робіт на суму 871,8 млн. грн.

За рахунок бюджетних коштів службові особи департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА разом з службовими особами ТОВ "С.І. Груп Консорд ЛТД" незаконно, без будь-яких підтверджуючих бухгалтерських та фінансових документів, оплатили витрати на нібито знешкодження небезпечних відходів гексахлорбензолу, на послуги перевезення, розвантаження, логістику та утилізацію.

Таким чином, посадовцями департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА разом з ТОВ "С.І. Груп Консорд ЛТД" розтрачено 439,4 млн. грн.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України прокуратурою Івано-Франківської області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Проведення досудового розслідування доручено слідчому відділу прокуратури області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: