fbpx

Гроші для найкращих: на Прикарпатті стартують конкурси проектів та програм розвитку місцевого самоврядування

Суспільство 14:40, 27.03, 2019

На Прикарпатті з 1 квітня стартує десятий обласний конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Проектні заявки прийматимуться за чотирма пріоритетними напрямками, визначеними pадою конкурсу.

Як попереднього року, пріоритетами конкурсу залишаються підвищення туристично-рекреаційного потенціалу, збільшення доданої вартості сільськогосподарської продукції та забезпечення екологічної безпеки. Максимальний розмір співфінансування таких проектів з обласного бюджету – 300 тисяч гривень.

Новим пріоритетним напрямком десятого конкурсу визначено реалізацію програми DOBRE.

Напрямками реалізації програми DOBRE є покращення місцевих послуг та місцевий економічний розвиток. Максимальний розмір співфінансування проектів та програм становить 2,3 мільйона гривень.

Обсяг фінансування програми DOBRE і обласного бюджету заходів проекту не повинен перевищувати 70% загального бюджету проекту. Фонд цієї програми і обласного бюджету встановлено до 20,4 мільйона гривень. 

Разом з цим, першого квітня стартує прийом заявок на восьмі обласні конкурси "Громада найкращого довкілля", "Найкраща спортивна громада" та "Найкраща етнокультурна громада".

Прийом заявок на восьмі обласні конкурси та десятий обласний конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування триватиме до 30 серпня 2019 року, інформує прес-служба Івано-Франківської обласної ради.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: