fbpx

На Прикарпатті стажуються курсанти Харківського національного університету ВС

Суспільство 11:59, 21.03, 2015

Майбутні офіцери міліції, які кілька днів тому розпочали стажування в органах внутрішніх справ краю, розповіли про свої перші здобутки у практичній роботі, а керівник націлив їх на максимально продуктивне випробування здобутих знань та навичок.

Відповідно до навчальної програми, стажування третьокурсників Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ та Харківського національного університету внутрішніх справ триватиме понад два місяці, передає КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

За цей період кожен з 19 курсантів повинен спробувати втілити на практиці свої теоретичні знання та отримані під час занять вміння.

Як зазначив заступник начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Руслан Воробйов, стажування є доброю нагодою до самоудосконалення. Щоб бути затребуваним у професійному плані, необхідно постійно удосконалювати свої навички та здобувати нові знання. Особливо актуально це в умовах сьогодення – на етапі реформування міліції України.

Під керівництвом досвідчених наставників – працівників прикарпатської міліції курсанти мають змогу добре підготуватися до майбутньої самостійної служби.

Під час зустрічі з курсантами-стажерами Руслан Воробйов вивчив стан організації стажування майбутніх правоохоронців в міськрайорганах міліції області.

Сумлінну роботу з курсантами безпосередніх керівників стажування буде заохочено додатковим преміюванням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: