fbpx

На Прикарпатті створять нову Громадську раду при обласному УМВС

Суспільство 10:56, 31.01, 2015

В Управлінні МВС в області відбулося засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для створення громадської ради. Відповідно до поданих заявок до складу ініціативної групи увійшло 18 представників інститутів громадянського суспільства, в тому числі ті, які є членами чинної Громадської ради.

Куратором діяльності ініціативної групи від обласного управління внутрішніх справ визначено заступника начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковника міліції Руслана Воробйова, повідомляє КУРС із посиланням на СЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

Ініціативна група розпочала роботу щодо організації та проведення установчих зборів для створення Громадської ради при УМВС. Зокрема, визначено графік та місце прийому заяв та інших необхідних документів для участі в установчих зборах. Подати відповідну заяву можна буде кожного вівторка та четверга з 14 до 16 години у приміщенні приймальні Громадської ради за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 44. Прийом документів триватиме до 17 лютого 2015 року.

Зазначимо, що до заяви, підписаної уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства, додаються також наступні документи:

–              рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

–              біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

–              копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

–              інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Також кандидатам до Громадської ради пропонується подавати перелік напрямів діяльності, за якими вони можуть найефективніше працювати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: