fbpx

На Прикарпатті телефонний шахрай ошукав жінку на 9 тисяч гривень

Суспільство 16:13, 28.04, 2016

До Тисменицького відділу поліції звернулась 29-річна місцева жителька із заявою про зникнення з карткового рахунку грошей у сумі 9 тисяч гривень.

Жінка розповіла, що напередодні на її мобільний телефон подзвонив невідомий, який представився працівником місцевого банку. Під час спілкування з потерпілою зловмисник увійшов у довіру і шахрайським шляхом заволодів її коштами, повідомляють у Секторі комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Працівники поліції в черговий раз нагадують: не довіряйте телефонним аферистам, які, граючи на людських почуттях, отримують злочинним шляхом тисячі гривень.

Запам'ятайте, як необхідно діяти, якщо Вам зателефонували:

• негайно зв'яжіться з родичем або з тими людьми, які, за інформацією телефонного співрозмовника, потребують Вашої допомоги;

• якщо мова йде про затримання Вашого сина, брата, родича за вчинене правопорушення, передзвоніть на "102" і перевірте інформацію, з'ясуйте, чи доставлялася така людина до поліції;

• в жодному разі не перераховуйте гроші, не поспілкувавшись із поліцією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: