fbpx

На Прикарпатті ув'язненим намагались пронести наркотики у печиві з начинкою

Суспільство 16:30, 19.05, 2015

Наприкінці минулого місяця в установах пенітенціарної служби Івано-Франківської області проведено спеціальну операцію “Заслон”, а на початку травня спеціальну операцію “Щит”. Під час операцій вилучено 5, 723 г наркотичних речовин, 1,5 л спиртних напоїв, 1 мобільний телефон. Також при спробі доставки до зон вилучили 2 л спиртних напоїв та мобільний телефон.

Про це КУРСу повідомили у прес-службі управління пенітенціарної служби Івано-Франківської області.

Яскравими прикладами вилучення заборонених предметів стали: наркотичний засіб, замаскований у три згортки, обмотаних плівкою та прихованих у печиві із начинкою; наркотичний засіб у пакеті з продуктами харчування; мобільний телефон марки "SAMSUNG", прихований у спеціальній ніші, обладнаній у дошці для нарізання хліба.

Метою проведення цих операцій є надійне перекриття каналів надходження у зони, що охороняються, заборонених до використання предметів, а також запобігання їх виготовленню засудженими (операція "Заслон") та забезпечення правопорядку в установах у святкові дні і у випадках ускладнення оперативної обстановки (операція "Щит").

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: