fbpx

На Прикарпатті поблизу кафе військовий підірвав гранату – багато поранених

Суспільство 02:01, 21.05, 2018

Сьогодні ввечері під час конфлікту з місцевими мешканцями сержант ЗСУ, який приїхав у відпустку, підірвав осколкову гранату.

Надзвичайна подія сталася у селі Лісна Тарновиця Надвірнянського району.

В результаті вибуху 9 людей отримали осколкові поранення.

Про це у мережі Твіттер повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"20.30, у селі Лісна Тарновиця Івано-Франківської обл. поблизу кафе сержант ЗСУ Ш.(перебуває у відпустці дома) під час конфлікту з місцевими жителями кинув у їх бік осколкову гранату – 9 осіб отримали осколкові поранення.  Командири, гранати НЕ сувенір солдату в дорогу", – написав Аваков.

У секторі комунікації обласного управління Нацполіції повідомили, що уродженець Донеччини поконфліктував із двома відвідувачами закладу. Перебуваючи у нетверезому стані, приніс у кишені гранату "Ф1" та кинув її на землю поблизу входу до кафе "Павутина". Внаслідок вибуху постраждало 9 осіб, їх доставлено до медичного закладу із осколковими пораненнями. Одного з них прооперовано. 

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 2 (п. 1, 2) ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводяться слідчі дії.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: