fbpx

На Прикарпатті водій автобуса висадив пасажирів через зауваження щодо російського шансону

Суспільство 19:06, 29.06, 2018

Інцидент трапився в автобусі сполученням Львів – Солотвино.

Водій рейсового автобуса на Прикарпатті висадив сім'ю з дитиною з транспорту після зауваження про російськомовну музику. Інцидент трапився увечері п'ятниці, 28 червня, пише Zaxid.net.

Про це повідомив у Facebook мешканець Долини Михайло Кепещук. За його словами, він разом із дружиною та малолітнім сином близько 19:30 сів у центрі Болехова у автобус сполученням Львів – Солотвино, щоб доїхати до Долини.

"Тільки як автобус рушив від зупинки – вмикається бандитський русскомірскій шансон. Як завжди в таких випадках, прошу водія ввімкнути українську музику або взагалі вимкнути приймач. На моє прохання водій спочатку почав жалітися на своє важке життя, що він вже добу за кермом (!) і музика йому потрібна, щоб не заснути(!), а далі десь за кілометр зупинився – повертає гроші і просить вийти з автобуса. Кажу, що я не буду виходити в дощ з дружиною і дитиною – хай мене відвезе назад на зупинку. Водій сказав, що то для нього справа принципу, – розвернув автобус і відвіз нас на зупинку, кошти повернув", – повідомив на своїй сторінці у Facebook учасник інциденту Михайло Кепещук.

Решта пасажирів автобуса, за словами Миколи Кепещука, в інцидент не втручалися. Постраждалі пасажири зі скаргами до поліції та АТП не зверталися. Номерних знаків автобуса Михайло Кепещук також не запам'ятав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: