fbpx

У Франківську п'яний пасажир легковика перед дитиною і дружиною вдарив патрульного в обличчя

Суспільство 20:13, 08.04, 2018

Інцидент стався, коли екіпаж патрульної поліції Івано-Франківської області намагався у Франківську на вулиці Тисменицькій затримати порушника ПДР.

Про випадок КУРСу розповів патрульний поліцейський, колишній прес-секретар патрульної поліції області Микола Гурак.

Патрульні мали орієнтування, що з Тисмениці до Франківська їде BMW-х5 і порушує правила дорожнього руху. На вулиці Тисменицькій у Франківську екіпаж побачив автомобіль з орієнтування, який їхав йому назустріч. Щоби зупинити "BMW", екіпаж здійснив розворот.

Під час спілкування з водієм автомобіля BMW-х5 до поліцейського підійшов пасажир іншого автомобіля Рено Сценік, який також зупинився у відповідь на маневр поліцейського автомобіля. Рено їхав слідом за "BMW", за кермом цієї машини була жінка.

Пасажир "Рено" підійшов до інспектора патрульної поліції і вдарив його в лице, каже Микола Гурак.

З виразними ознаками алкогольного сп'яніння, пасажир "Рено" стверджував, що йому не сподобався розворот поліцейських. Чоловік вважає, що через розворот патрульних його жінка мусила прийняти вправо і зменшити швидкість, реагуючи на червоні маячки і звуковий спецсигнал. 

На місце виїхала слідчо-оперативна група для документування інциденту та освідчення обох – водія "BMW" та пасажира "Рено"  на алкоголь.

"Одінь вишиванку. Вдар поліцейського. Покажи, настільки ти ніхто. Перед дітьми і дружиною. Хіба це наша держава, панове?!"  прокоментував Микола Гурак в мережі. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: