fbpx

На Прикарпатті виготовляють хлопавки з російською символікою. ФОТО

Суспільство 12:12, 02.01, 2017

У Косові Івано-Франківської області виготовляють хлопавки з російською символікою та Дідом Морозом.

Про це пишуть користувачі соцмереж. 

Продається ця продукція у різних містах України. Так, мешканець Кропивницького Андрій Малик поскаржився, що придбав її у місцевому супермаркеті для свого сина. 

"Не особливо розглядаючи, взяв з десяток і поїхав додому. І ось через деякий час мій нащадок взявся розглядати придбане і тут приходить з великими здивованими очима і питає: "Папа, а ти бачив, що на хлопушках Дід Мороз із російським прапором і двоголовим орлом на ньому?" Я, чесно кажучи, трохи відійшовши від офігеванія, подумав, що "Фуршет" торгує російськими або сєпарськими хлопавками, але коли побачив – то офігеванія зашкалили по саме не можу", – написав Малик, передає Обозреватель.

За його словами, "хлопавки з класичним радянським дедушкоймарозом, який гордо несе в руках російський триколор з двоголовою куркою, виробляють в Україні".

Він зазначив, що на хлопушках, які виробляє фірма з "шикарною українською назвою"  Vatra, немає жодного напису українською мовою.

"Фірма знаходиться у місті Косів Івано-Франківської області. У Косові, Карле, працює фірма, яка в липні 2015 року повним ходом клепала триколірні руськоязичні хлопавки, коли косівські хлопці гинули на війні проти Росії. Якщо хтось розуміє  поясніть, я нічого не розумію",  резюмував користувач.

Він також зазначив, що на звороті хлопавки намальований сніговик у шапці-вушанці, на якій сидить снігур.

А прикарпатець Петро Гложик пише:

"Цікаві хлопавики виготовлені в селі Старі Кути Косівського р-ну((( "хлопайтє на здаровьє, гражданє бєндєровци"))) І сайт виключно "государствєнним язиком"…" – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: