fbpx

На Прикарпатті вилучили масло, фальсифіковане під "Калуський молокозавод"

Суспільство 10:20, 13.12, 2018

Під час перевірки спеціалісти Держпродспоживслужби встановили, що дані на упаковці масла не збігаються з даними декларації виробника, і запідозрили фальсифікат.

Спеціалісти Калуського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели позапланову перевірку магазину "Рукавичка" ТзОВ ТВК "Львівхолод" на площі Героїв щодо виконання ЗУ "Про  основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів". Зокрема перевірили масло солодковершкове "Селянське Самбірське" з вмістом жирів 73% виробництва ПАТ "Калуський молокозавод", виготовленого на замовлення львівського ТзОВ "Юнімол", інформує прес-служба Держпродспоживслужби.

Під час перевірки встановлено, що дані на упаковці масла не збігаються з даними декларації виробника в частині адреси виробника харчового продукту та потужності виробництва, що дало підстави запідозрити фальсифікацію продукції.

Відповідно до реєстру операторів ринку харчових продуктів, встановлено: ПАТ "Калуський молокозавод" (м. Калуш вул. Писарська, 36) не проводить виробничої діяльності, цей харчовий продукт на його потужностях не виготовлявся.

Спеціалісти Держпродспоживслужби прийняли рішення зняти з реалізації партію масла солодковершкового "Селянське Самбірське".

Проби цього масла направлено в Івано-Франківську регіональну лабораторію Держпродспоживслужби для дослідження на фізико-хімічні, мікробіологічні показники та рослинні жири.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: