fbpx

На Прикарпатті визначили краще спортивне село

Спорт 13:38, 28.09, 2015

У Снятині відбулися змагання серед сільських та селищних рад "Краще спортивне село 2015 року", присвячені 65-річчю ВФСТ "Колос".

У програмі заходу були передбачені ігри з волейболу, міні-футболу, гирьовий спорт, настільний теніс, шашкові турніри та перетягування линви. Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

 

За підсумками змагань кращим спортивним селом визнали с. Пістинь Косівського району. Тепер пістичани представлятимуть Івано-Франківщину на Всеукраїнських фінальних спортивних змаганнях  ВФСТ "Колос" АПК України серед сільських і селищних рад "Краще спортивне село України 2015 року", які проведуть 25-27 вересня у селищі Немішаєво Бородянського району Київської області.

А наприкінці жовтня – на початку листопада цього року команда с. Пістинь матиме можливість показати свою спортивну майстерність у м. Берегово Закарпатської області на Міжнародних змаганнях, повідомляють у Косівській райдержадміністрації. Змагання відбуватимуться за участю переможців обласних змагань з Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської та Львівської областей, а також команд із Угорщини, Румунії, Молдови та Чехії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: