fbpx

На Прикарпатті з 1675 учасників АТО землю отримали 48 бійців

Суспільство 14:42, 06.08, 2015

Про це на засіданні обласного координаційного комітету з допомоги пораненим і учасникам АТО повідомили працівники обласного Держкомзему.

Представники обласного Держкомзему повідомили, що рішення про затвердження проектів землеустрою, тобто фактично документи на право власності на землю, отримали 48 прикарпатців. 27 ділянок виділено учасникам АТО під індивідуальне будівництво, 17 – під особисте селянське господарство. Решта – під садівництво. 

Так, у Богородчанському районі виділили 26 ділянок на 2,7 га, з них 7 – під забудову. В Коломийську районі  3 ділянки розміром 0,45 га, всі під будівництво. Косівський район  9 ділянок, 1,79 га, три з них під будівництво. У Рогатинському районі  одну ділянку під будівництво. У Снятинському  одну під ОСГ. У Тлумачі  шість ділянок, і всі під забудову. У Яремче  одну під забудову.

Всього в Держкомзем надійшло 1675 клопотань від учасників АТО про забезпечення земельними ділянками. Трохи більше 500 отримали дозволи на оформлення ділянок. У власність землю отримали від початку року лише 48 бійців АТО.

Читайте також: Учасників АТО послали… в хащі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: