fbpx

На Прикарпатті здійснюватиметься моніторинг державних закупівель продуктів харчування для садків і шкіл

Суспільство 16:37, 31.01, 2015

В першому півріччі поточного року в Івано-Франківську та 5 районах області здійснюватиметься моніторинг державних закупівель продуктів харчування для шкільних та дошкільних закладів.

Відповідно угоду підписано між Представництвом Світового Банку в Україні та громадською організацією "Центр муніципального та регіонального розвитку – ресурсний центр", йдеться на сайті виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Зазначена громадська організація виконуватиме моніторинг спільно з п'ятьма місцевими організаціями. З ними найближчим часом буде підписано меморандум про спільні наміри. Опісля на спільній робочій зустрічі будуть обрані проектні локації. Отримані дані аналізуватимуться за основними показниками моніторингу, розробленими Світовим Банком, а саме: дотримання вимог щодо оприлюднення інформації; функціонування системи; "червоні прапорці".

Хід впровадження проекту буде висвітлюватися на веб-сторінках обласної державної адміністрації, виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, веб-сайті ГО "Центр муніципального та регіонального розвитку – ресурсний центр".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: