fbpx

На Прикарпатті жінки знову протестують проти мобілізації

Суспільство 16:02, 20.08, 2014

В Олієво-Королівці, що на Городенківщині, люди протестують проти масової мобілізації чоловіків у зону АТО.

Причиною масового занепокоєння стали доставлені сьогодні зранку в місцеву сільську раду близько тридцяти мобілізаційних повісток. У список мобілізованих потрапили чоловіки з молодих сімей і недавні 20-річні військовослужбовці, пишуть новини Городенківщини.

Після кількох годин мітингу біля сільради всі учасники попрямували на трасу сполучення Городенка – Івано-Франківськ для перекриття дороги. Пікетувальники перекрили дорогу Городенка – Івано-Франківськ на двох ділянках: в зонах виїзду з присілка Олієво та села Олієво-Королівка. Перекрито також в'їзд та виїзд з тамтешньої автозаправки та дорога на Тишківці.

Кількість протестуючих станом на 12:00 була понад три сотні.
Внаслідок протесту в зоні перекриття утворився масовий затор: стоять маршрутні автобуси та камази з Кунисівського цегляного заводу.

Протестуючі вимагають прибуття на місце протесту головного військового комісара Снятинсько-Городенківського військового комісаріату.

Проте на місце протесту на мікроавтобусі VITO прибули невідомі у військовій формі. Після пред’явлення "корочок" виявилось, що то представники "Правого сектору".

Правосекторівці говорять, що вони з людьми, але не підтримують цей протест – грозяться, що Путін зрівняє їхнє село із землею, якщо не пустити хлопців на війну.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: