fbpx

На Прикарпаття із АТО повернулися бійці спецпідрозділу "Фантом". ФОТО

Суспільство 17:37, 19.10, 2016

Сьогодні в головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області вчергове зустрічали працівників податкової міліції, які прибули із зони проведення антитерористичної операції.

Працівники спецпідрозділу "Фантом" Ростислав Путько, Микола Татарчук, Андрій Кравець впродовж кількох місяців несли службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду на лінії розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Традиційно співробітників зустрічали керівники ГУ ДФС в області, працівники підрозділів податкової міліції, де несли службу "фантомівці" до відбуття на ротацію. В. о. начальника ГУ ДФС в області Віктор Глушпенко привітав бійців із поверненням до рідної домівки та подякував за те, що з гідністю та мужністю виконували свій конституційний обов’язок на сході країни. Перший заступник начальника ГУ ДФС в області Віктор Лилик побажав доброго відпочинку та швидшого повернення до колективу.

Загалом, з квітня 2015 року на сході країни в складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби "Фантом" несли службу 25 податківців Івано-Франківщини, з яких ще шестеро на сьогодні перебувають у зоні АТО. Дехто із працівників пройшли кілька ротацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: