fbpx

На Прикарпаття зі Сходу повернувся сільський голова, який воював добровольцем

Суспільство 15:22, 15.12, 2014

У відпустку із зони АТО прибув Ігор Кубрак, підмихайлівський сільський голова. У серпні він, як і ще двоє сільських голів Калущини – Олег Климишин (Сівка-Калуська) та Віктор Ляхович (Голинь), зголосився піти добровольцем, щоб стати на захист Вітчизни.

Перед відправленням у зону війни "найстарший вояк", як називає себе сам Ігор Васильович, пройшов бойовий вишкіл. Нині служить на Сході України, повідомляють Вісті Калущини.

Про свою службу говорить так:

"Війна  це чорна тяжка робота, а не романтика, як хтось це собі уявляє. На цій війні, як і на кожній, на жаль, без втрат не обійтися".

Ігор Кубрак твердо вірить у перемогу України в цій неоголошеній війні.

"Я не вмію багато говорити про свою патріотичність. Патріотизм повинен бути у душі",  каже пан Ігор.

А ще дякує від імені учасників бойових дій усім українцям, усім землякам, які взяли на себе те, що не може зробити держава,  забезпечення військових спорядженням, технікою, одягом, продуктами харчування:

"Більшість з наших благодійників не живе шикарно. Але вони відривають від свого сімейного бюджету дещицю, щоб допомогти армії і добровольчим батальйонам. Без допомоги волонтерів, всіх людей доброї волі хлопці не обійшлися б при нинішньому фінансуванні армії,  переконаний п. Ігор. – Я скажу так: фронт  не лише на Сході України. Він розпочинається тут, у тилу, де люди працюють на зміцнення обороноздатності держави. Я прийшов до голови районної ради, щоб подякувати йому, депутатам райради, громадам сіл за все, що вони роблять. Дякую Василю Степановичу за все-все, зокрема і за новий спеціальний костюм, який мені дуже знадобиться там, на Сході, дякую за те, що дбає про хлопців, які служать Україні. Бажаю, щоб Бог йому віддячив сторицею міцним здоров’ям".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: